Skip to content

Joke Jawa Barat

by on September 4, 2009

BRIKING NEWS, Harita anyar di jkt kuring asup ka hotel, dina panto aya tulisan OPEN dina jero hate naha jalma teh nyieun OPEN gede2 teuing ? Sagede kmh nyieun boluna ?Teu lila jol, aya jalma BULE asup ka hotel, atuh kuring teh ngabejaan hey bule entong asup kana OPEN di jero teh panas nyaho !! si bule olohok bari asup ka jero OPEN, teu lila kaluar urang NEGRO.!!”Tuuuuh…… Pan ceuk urang ge tong asup kana OPEN jadi weh TUTUNG dasar belegug ….. !!!


[By: andrewardana

Sent from my  hh
powered by HIS GLORY

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: